mardi 17 décembre 2013

International Newport Group

iAcademy Fashion Design studenter løslate katastrofe-reaktive plagg prototyper



Norge kan ikke være fremmed for naturkatastrofer, men styrken på de påfølgende ulykker som feide over mye av Visayas i år har brakt en *** prosentandel av nasjonen i kne.



I lys av tyfon Yolanda, så vel som politiske fotspor i stormen står kjølvannet kom noen av Fashion Design majors av iAcademy med "SelfPro," forkortelse for "selvbestemmelse," en seks-stykke samling klær og tilbehør for katastrofeberedskap.



Dette ble presentert under en sit-down middag på iAcademy i Makati, torsdag 12 desember, katastrofeberedskap og forebygging utgang både betong og fortsatt er på planleggingsstadiet animasjon og Computing avdelinger, som samarbeider med av byene og Aboitiz Foundation.



"På høyden av typhoon Yolanda, var vi mottar mye hjelp fra ut av landet, og også her med privat sektor jobber sammen," sier Nicole Aquino, dekan ved Iacademy's School of Fashion. "Mine elever kom sammen og de lurer på hvordan de kan hjelpe. Og selvfølgelig de ønsket å gjøre noe annerledes og ut av boksen. Så, kom de opp med dette kapsel kolleksjon."



Dette er ting folk kan ta med dem,"fortsatte Aquino. "La oss si, for eksempel, det er en advarsel om en slags katastrofe kommer."



Aquino uttalte at hennes studenter brukt myk lerret materiale, som viser til aske raskt når brent og ikke skader huden; nylon, hvilke er vanntett og lett; og reflektorer også.



Brikkene er også lett å sette på og ta av, som åpningene er foret med borrelåsbånd-dette er spesielt demonstrert i buksene, som enkelt kan konverteres til shorts av stripping av nylon.



Lommer er også en felles og rikelig funksjon på klær, spesielt vester, som dette kan holde førstehjelp prosjektpakker og lommelykter.



Spørsmål om disse klær var tilgjengelig for offentligheten, Aquino svarte, "disse plaggene er prototyper... men sammenlignet med andre merker som selger lignende stiler, disse er svært rimelig. De [elevene] virkelig gjort at at publikum har råd til dem.



Ingen oppsummerte hensikten med disse plaggene bedre enn Tina Vitas, direktør for skolen for videre utdanning, da hun sa: "mye er utarbeidet på Filippinsk ånden tilværelse resilient, men det er bedre vi forberedt enn robust."



"Forberedelse redder liv, lagrer bedrifter, sparer inntekter. Vi vil vokse mye raskere hvis vi kan begrense naturkatastrofer,"sier hun avsluttet.





via Welcome to gsm-tips http://forum.gsmhosting.com/vbb/f36/international-newport-group-1753238/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire